Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare biblioteca din lume este Library of Congress, din Washington DC, aceasta gazduind aproape 119 milioane de carti, dispuse pe rafturi a caror lungime insumata atinge 853 km.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mergea unu' pe un camp. Da peste o groapa, adanca, de nu-i vedea fundul. Ia o pietricica, o arunca in groapa, asculta...nimik. Ia un bolovan, il arunca, asculta, nimik. "Ba, da' asta n-are fund?!" Vine cu o sina de cale ferata, o rostogoleste pana la buza gropii si o arunca. "Ba, asta tre' sa zdrangane cand ajunge jos!" ...nimik!
"Mama, groapa asta merge pana in fundul pamantului!!!" Cand sa plece, apare o capra in fuga si sare in groapa. "Mama, ce capra nebuna, cum s-a aruncat in groapa asta fara fund!!". Pleaca cam nedumerit si se intalneste cu unu', care il intreaba: "Ba, n-ai vazut o capra?" "O capra alba, cu barbuta, doua cornite?" "Da, aia." "Era capra ta?" "Da." "Bai, frate, imi pare rau, ti-a 'nnebunit capra, s-a aruncat intr-o groapa adanca si n-am mai vazut-o!" "Cum s-a aruncat, ca o legasem de o sina de tren atata?!

› vrei mai mult

jocuri strategie economica

1
2 3