Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Daca nu ai mai multa grija de sanatatea ta, s-ar putea ca problemele sa apara curand. Acorda mai multa atentie alimentatiei si nu uita sa faci sport! Nu mai lasa pe maine ce poti face azi!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pasarea clopot, asemanatoare cu un graur, are un cantec interesant care imita sunetele unui clopot, cantec ce se aude de la mare departare, mai ales cand arsita soarelui este deosebit de puternica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Au mers odata prin padure, un ardelean si un moldovean. Tot mergand ei asa , le apare dracul in fata:nu va las sa treceti decat daca imi spuneti un cuvant nou pe care eu sa nu il stiu.Segandeste ardeleanul si spune:poprika la care dracul: pe tine nu te las sa treci pentru ca stiu ca poprika inseamna boia. Se gandeste si moldoveanul si spune:buterfili, la care dracul: Mai sa fie ca nu am auzit de acest cuvant. Se uita el prin toate dictionarele in toate limbile, iar apoi spuse: hai ca te las sa treci, dar totusi spune-mi si mie ce inseamna buterfili, la care moldoveanul zice:pai ce sa insemne decat fluture mai prostule!!!!

› vrei mai mult

jocuri atlantis puzzle

1
2