Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X
Rome Puzzle

Rome Puzzle

jocuri cu puzzle jocuri online puzzle jocuri puzzle copii jocuri jigsaw puzzle jocuri puzzle noi 2010

5
Votat de 958 persoane
Tot ecranul Voteaza jocul

Despre Rome Puzzle

Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc apasand cu butonul din stanga pe figurina. Obiectivul tau este sa schimbi figurinele intre ele astfel incat sa formezi o linie dreapta de figurine identice acolo unde figurina este intr-un patrat albastru. Daca vei elimina patratelele albastre in care stau figurinele vei trece la urmatorul nivel. Fiecare citeste mai mult.dintre figurine reprezinta anumite resurse cu care vei construi cladirile. Vei primi bonus un ciocan cu care vei putea sa spargi patratelele albastre.

Instructiuni Rome Puzzle

Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc apasand cu butonul din stanga pe figurina. Obiectivul tau este sa schimbi figurinele intre ele astfel incat sa formezi o linie dreapta de figurine identice acolo unde figurina este intr-un patrat albastru. Daca vei elimina patratelele albastre in care stau figurinele vei trece la urmatorul nivel. Fiecare dintre figurine reprezinta anumite resurse cu care vei construi cladirile. Vei primi bonus un ciocan cu care vei putea sa spargi patratelele albastre.

Jocuri asemanatoare

Jocuri

Opinii despre Rome Puzzle

Trebuie sa fii membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
Frumos joc

nivelul 16 de ce nu ne da mai mult?

nivelul 16 de ce nu ne da mai mult?

nivelul 16 de ce nu ne da mai mult?

nivelul 16 de ce nu ne da mai mult?

de ce nu iti salveaza ce ai facut?

Dragutz jocul. :) Si daca vreti puteti intra in grupul meu PRIETENIA ADEVARATA NU SE UITA. si in grupul lui Ionela2009, Clubul dragosteii.

jocul e frumos,intrati in grupul meu: Live life everiday

no mai scris nimeni comm de la 1 septembrie:O... e tare is la lv 13

supeeeeer extraaaaa tareeeeeee!

1
2 3 4 5