Stronghold Solitaire

Votat de 12 persoane

jocuri cu carti pentru copii jocuri solitaire jocuri html5 jocuri gratis pentru telefonul mobil jocuri gratis pentru tableta

Despre Stronghold Solitaire

Jocul Stronghold Solitaire este cu: Daca pana acum ti s-a parut greu jocul solitaire, iata ca acest joc iti aduce reguli mai putine.

Tot ecranul

Instructiuni Stronghold Solitaire

Foloseste mouse-ul si tine apasat pe butonul stanga pentru a muta cartile. Obiectivul tau este sa asezi cartile de joc de aceeasi culoare in cele patru locuri goale de sus din dreapta, in ordine crescatoare incepand cu Asul (A) si terminand cu Regele (K).In locurile goale de sus din stanga poti sa pui cate o carte din pachetele de jos. In pachetele de jos poti jongla cu cartile de joc, dar trebuie sa asezi cartile in ordine descrescatoare neavand importanta culoarea sau simbolul. Exemplu: Daca ai o carte de 8 de romb poti pune peste ea orice carte de 7. In locurile goale de sus trebuie sa ajunga mai intai ASII iar in coloanele libere de jos poti plasa orice carte. Succes! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare