Sudoku Village

Votat de 12 persoane

jocuri gandire logica jocuri inteligenta si logica jocuri inteligente pentru copii jocuri pentru copii inteligenti jocuri html5

Despre Sudoku Village

Jocul Sudoku Village este cu: Joaca acest joc de gandire logica si completeaza cu numere locurile goale in timpul cel mai scurt. Daca numarul o sa apara cu rosu inseamna ca este gresit pozitionat, daca apare cu albastru inseamna ca este corect pozitionat.

Tot ecranul

Instructiuni Sudoku Village

Foloseste mouse-ul si dai click pe locul gol (daca joci de pe tableta sau mobil tine apasat 2 secunde pana se face patratul verde) si apoi click in patratul cu numere din stanga pentru a alege numarul ce doresti sa apara in locul verde. Fiecare patrat cu cele 9 locuri trebuie sa fie plin cu numere de la 1 la 9 fara sa se repete niciun numar. Hai sa vedem cat timp iti ia sa completezi toate locurile goale cu numere! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare