Cultura generala

Ursul Panda - numit si marele Panda sau ursul de Bambus, traieste doar in R.P. Chineza si in special in Tibet, hranindu-se cu muguri, frunze si maldite de bambus. Lungimea sa atinge 2 m, iar greutatea depaseste 150 de kg. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

jocuri tom si jerry

1
2
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate