Jocuri

Concurs Jocuri Online
Inscriere:
Pentru a participa la concurs si pentru a strange puncte trebuie sa ai cont si sa fii logat in timp ce te joci (click pentru cont nou). Orice membru clopotel.ro este inscris automat la concurs.
Atentie! Pentru a intra in posesia premiilor trebuie sa ai datele personale corect completate (nume, prenume, adresa, numar de telefon).

Top 10 Membri:
Topul membrilor va fi actualizat la interval de 3 ore.

Perioada de desfasurare:
Concursul se desfasoara in perioada 10 octombrie 2008 - 10 noiembrie 2008 pana la ora 23:59, castigatorii fiind cei care se afla pe primele 5 pozitii in acel moment.

Penalizari:
Poti sa pierzi din punctele acumulate daca un comentariu de-al tau a fost sters fiind considerat nepotrivit. Repetarea comentariilor poate duce la descalificare!

Descalificare:
Concurentii pot fi descalificati daca incearca sa fraudeze (in orice mod posibil) concursul, fara a le furniza ulterioare dovezi sau explicatii.

Afisarea castigatorilor:
Castigatorii vor fi afisati in aceasta pagina in cel mult 3 zile de la terminarea concursului, timp necesar pentru validarea concurentilor.
Modul de punctare:
Pentru a strange puncte poti face orice, poti sa-ti spui parerea adaugand un comentariu, poti vota jocurile preferate sau pur si simplu sa joci cat mai multe. Vei mai primi puncte si daca recomanzi un joc la prieteni si acestia intra sa-l joace.
Avion Ikarus Hughes Avion Ikarus Hughes Avion Ikarus Hughes
Este aproape la fel de mare ca palma unui copil! Acest model contine mai multe detalii decat multe elicoptere care au de 10 ori dimensiunea lui. Cu o autonomie de zbor de 8-10 minute si o manevrabilitate care iti ia respiratia, poate fi asezat cu mandrie langa fratii sai mai mari.
Acumulatorul elicopterului se incarca direct in emitator, ceea ce inseamna ca nu aveti prea mult timp de asteptat intre doua zboruri consecutive, iar distractia va fi "la inaltime".


Tanc Tanc Tanc
Tancul este o masina complexa cu 2 motoare care ofera posibilitatea de miscare independenta, pe fiecare rand de roti. Carcasa solida camuflata, ofera protectie si imita foarte bine masina de tanc.
Este o jucarie interactiva care poate fi setata pentru jocul in patru parteneri. Controlul se face prin telecomanda cu infrarosu. Jocul se desfasoara prin urmarirea si lovirea tancului adversar.
Cand tancul este lovit, se invarte in loc si nu mai raspunde la comenzi, fiind necesara resetarea pentru a reintra in joc. Nimeni nu se va plictisi cu o asemenea jucarie.


Monstru cu 6 Picioare Monstru cu 6 Picioare Monstru cu 6 Picioare
Monstrul cu 6 picioare este un robot care foloseste un senzor infrarosu localizat in partea din fata si se deplaseaza cu ajutorul celor 6 picioare. Se intoarce in momentul in care detecteaza obiecte, si continua sa se deplaseze inainte pana cand intalneste un alt obstacol.
Kitul este constituit din panouri de placaj vopsit, un circuit de bord, doua motoare, titularii de baterie si toate componentele hardware necesare. Robotul ruleaza ajutat de doua baterii AA (motoare) si o baterie 6V (senzor electronic), care nu sunt incluse in pachet.


Zeppelin Solar Zeppelin Solar          Zeppelin Solar
Kit constructie balon cu aer cald ce contine un balon de culoare neagra care ascensioneaza pe masura ce primeste caldura de la soare.


Castigatorii lunii Octombrie sunt:
valy-boss Premiul 2
Tanc
mirci_26 Premiul 1
Avion Ikarus Hughes
flavius98 Premiul 3
Monstru cu 6 Picioare


Mentiuni, cate un Zeppelin Solar pentru:

Locul 4 - 123abc
Locul 5 - luviker
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK