Mahjong Dare

Votat de 4 persoane

jocuri logice mahjong jocuri logice mahjong 2 jocuri puzzle mahjong jocuri mahjong jocuri 2015

Despre Mahjong Dare

Jocul Mahjong Dare este cu: Multi copaci diferiti au ajuns intr-un joc mahjong. Elimina piesele cu pomi folosind ca ajutor optiunea HINTS sau BOMBS atunci cand nu gasesti solutii!

Instructiuni Mahjong Dare

Tot ecranul

Foloseste mouse-ul. Cu click stanga selectezi o piesa si ii cauti perechea. Pentru a deselecta piesa dai din nou click stanga. Atentie!!! Piesele care nu au una din marginile stanga/dreapta sau marginile sus/jos libere nu pot fi selectate. Scopul acestui joc este ca la finalul sau sa nu mai ramana nici o piesa pe tabla. Ca sa fie compatibila o piesa trebuie sa aiba un colt liber, adica doua laturi care sa se uneasca. Ai 5 HINTS pentru a gasi piesele libere si 3 BOMBS pentru a elimina piesele. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK