Tank Alien Assault

Votat de 6 persoane

jocuri tari de actiune jocuri tancuri jocuri razboi jocuri noi clopotel jocuri aliens

Despre Tank Alien Assault

Jocul Tank Alien Assault este cu: Ai intrat cu tancul in nava extraterestrilor. Obiectivul este sa elimini turelele ce trag in tanc si sa nu atingi acidul verde pentru ca te distruge. Misiunea finala este sa ajungi in centrul de comanda pentru a distruge nava alien.

Instructiuni Tank Alien Assault

Tot ecranul

Deplasezi tancul cu SAGETILE. Asezi tunul tancului cu tastele W/S si tragi cu tasta D. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK