Hidden Dimensions

Votat de 26 persoane

jocuri logice cu carti jocuri cu carti pentru copii jocuri strategie jocuri de inteligenta si strategie jocuri nave spatiale

Despre Hidden Dimensions

Jocul Hidden Dimensions este cu: Este un joc de strategie in care controlezi o baza spatiala capabila sa desfasoare diferite activitati. Aceasta baza stelara se poate dezvolta singura si poate lansa nave care sa o apere, dar sa si atciteste mai mult.ace. Alege rasa care iti convine si cucereste universul.

Tot ecranul

Pentru a avea vizibilatate totala asupra jocului se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL de mai sus. Foloseste mouse-ul. Se joaca pe mutari folosind carti de joc cu diferite proprietati. Dai click pe carte si apoi click intr-unul din patratelele luminoase, cu conditia sa ai energie. Sunt doua randuri pe care stau cartile, unul este pentru aparare si aprovizionare iar randul de sus este pentru nave de atac sau arme. Apasa tasta SPACE sau dai click pe END TURN sau ATTACK daca este cazul cand nu mai poti sa muti. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare