Riolympics 2016

Votat de 29 persoane

jocuri noi pentru copii jocuri sportive pentru copii cele mai frumoase jocuri pentru copii jocuri noi clopotel jocuri cu intreceri

Despre Riolympics 2016

Jocul Riolympics 2016 este cu: Participa si tu la Olimpiada de la Rio! Dar mai intai trebuie sa te califici. Ca sa te califici trebuie sa acumulezi 200 de puncte pentru fiecare disciplina sportiva. Te asteapta urmatoarele disciplinciteste mai mult.e: tir cu arcul, aruncarea sulitei, natatie (sarituri in apa), echitatie, canotaj, haltere, scrima sau atletism (curse cu obstacole). Mult succes!

Tot ecranul

Instructiuni Riolympics 2016

Instructiuni Riolympics 2016

Foloseste mouse-ul si SAGETILE de pe tastatura in acest joc. Urmareste tutorialul pentru a vedea cum se joaca. Mai intai trebuie sa te califici ca sa intri in Olimpiada. In fiecare disciplina trebuie sa faci 200 de puncte. Primesti in calificari monede de trifoi cu care sa faci upgrade la abilitati, astfel sa iti fie mai usor sa te califici. Atentie, monedele nu sunt puncte! Punctele le faci din cele trei runde impreuna. Cand ai facut 200 de puncte, la fiecare disciplina, se activeaza butonul de participare la Olimpiada. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare