Jamming with Grandma

Votat de 13 persoane

jocuri perspicacitate si logica jocuri gandire logica jocuri noi pentru copii jocuri puzzle aventura jocuri aventura puzzle

Despre Jamming with Grandma

Jocul Jamming with Grandma este cu: Joaca acest joc de puzzle si descopera, cu ajutorul lui Kaitlyn, unde a pus bunicuta banii pentru ingrediente. Bunicuta lui Kaitlyn participa la un concurs de gatit, dar nu are ingredientele pentru prciteste mai mult.eparat, asa ca tu trebuie sa gasesti banii bunicutei.

Tot ecranul

Instructiuni Jamming with Grandma

Se joaca din mouse. Ca sa ajungi undeva trebuie sa dai click pe marginea ecranului, pe sageata, pe harta sau click pe o locatie. Cand faci dialog trebuie sa dai click pe persoana cu care vorbesti. Dai click pe obiecte sau mecanisme ca sa le iei sau sa le activezi. Dai click in inventar ca sa folosesti obiectele. Obiectivul tau este sa gasesti banii pentru a cumpara ingredientele preparatului pe care il gateste bunica. Bunica lui Kaitlyn participa la un concurs de gatit. Se recomanda sa fie jucat in optiunea TOT ECRANUL! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare