The Magical Forest

Votat de 13 persoane

jocuri magie pentru copii cele mai noi jocuri puzzle cele mai tari jocuri puzzle jocuri puzzle aventura jocuri aventura puzzle

Despre The Magical Forest

Jocul The Magical Forest este cu: Ajuta-l pe baietel sa iasa din lumea in care a intrat. Se pare ca un vrajitor diabolic i-a luat cheia si nu mai poate deschide usa ce il duce inapoi in casa bunicilor.

Tot ecranul

Instructiuni The Magical Forest

Se joaca din mouse. Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa intelegi dialogul pe care personajul principal il are cu celelalte personaje. Ca sa ajungi undeva trebuie sa dai click pe marginea ecranului, pe sageata, pe harta sau click pe o locatie. Cand faci dialog trebuie sa dai click pe persoana cu care vorbesti. Dai click pe obiecte sau mecanisme ca sa le iei sau sa le activezi. Dai click in inventar ca sa folosesti obiectele. Se recomanda sa fie jucat in optiunea TOT ECRANUL! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare