Loneops

Votat de 2135 persoane

jocuri impuscaturi lunetisti jocuri cu impuscaturi cu luneta jocuri actiune impuscaturi jocuri cu impuscaturi counter strike

Despre Loneops

Jocul Loneops este cu: Este un joc shooter in care joci rolul unui soldat din trupele speciale a carui misiune este sa apere baza de trupele teroriste. Ca sa reusesti trebuie sa cumperi upgrade la arme si munitie cu conditiciteste mai mult.a sa ai resurse. Doboara inamicii pentru a avea resurse!

Tot ecranul

Ca sa asezi tinta foloseste mouse-ul. Ca sa tragi in soldati dai click stanga. Vantul si reculul afecteaza traiectoria glontului chiar daca ai avut soldatul in raza armei, asa ca glontul poate lovi solul. Ca sa nimeresti cu precizie tinta trebuie sa tragi inainte ca soldatul sa ajunga acolo. Obiectivul tau este sa aperi baza militara. Viata bazei este prezentata in dreapta sus, daca ajunge la 0 ai pierdut. In dreapta ecranului sus o sageata iti arata directia vantului. Dupa fiecare atac respins viziteaza shopul pentru upgrade (poti cumpara arme mai bune - Ak-47, M 16, G3 si altele). Ai si optiunea sa imbunatatesti arma curenta pentru precizie. De asemenea poti sa cumperi fortificatii pentru baza militara.

Jocuri asemanatoare