The Breach

Votat de 52 persoane

jocuri impuscaturi zombie jocuri pentru adulti cu impuscaturi jocuri violente cu impuscaturi jocuri de actiune si groaza jocuri zombi

Despre The Breach

Jocul The Breach este cu: Ai misiunea de a afla ce s-a intamplat pe nava spatiala. Ai grija, pericolele sunt la tot pasul si numai arma este singurul tau prieten.

Tot ecranul

Nerecomandat copiilor sub 12 ani. Jocul contine scene de violenta. Te deplasezi cu SAGETILE iar ca sa tragi foloseste tasta SPACE. Ca sa actionezi un mecanism foloseste tot tasta SPACE. Ca sa citesti informatiile din calculatorul navei apasa tasta SPACE. Navighezi si accesezi diferite comenzi din meniul calculatorului folosind SAGETILE si apoi tasta SPACE. Cand elimini creaturile castigi experienta care la fiecare nivel iti imbunatateste abilitatile. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Jocuri asemanatoare