Christmas Elf Delivery

Votat de 27 persoane

jocuri cu iarna si mos craciun jocuri cu masini cu remorci jocuri cu masini care transporta marfa jocuri de craciun jocuri cu camioane

Despre Christmas Elf Delivery

Jocul Christmas Elf Delivery este cu: Mos Craciun a lasat sania in Laponia si a plecat spre copii incarcat cu daruri folosind un camion condus de un elf. Joaca rolul elfului si al soferului pentru ca Mos Craciun sa ajunga la destinatie cu toate cadourile.

Tot ecranul

Instructiuni Christmas Elf Delivery

Manevrezi masina cu SAGETILE. Ai grija de cadourile din remorca! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare