jocuri in aer liberjocuri html5jocuri candy crush sagajocuri gratis pentru telefonul mobiljocuri gratis pentru tabletajocuri cu Adam si Evajocuri cu sonicjocuri cu scooby doojocuri escapejocuri 3Djocuri masini 3Djocuri cu papa louiejocuri steppenwolfjocuri cu masini bmwjocuri in 2 cu masinijocuri angry birdsjocuri gta cu masinijocuri hot wheelsjocuri cu spidermanjocuri motocrossjocuri de pokerjocuri cu conexiunijocuri cu iepurijocuri cu pisicutejocuri cu melcijocuri cu elefantijocuri cu pandajocuri cu ursijocuri cu soldatijocuri sonic the hedgehogjocuri cu bucatarijocuri cu incaltamintejocuri cu minionijocuri cu sara de gatitjocuri cu supereroijocuri cu autospecialejocuri shooterjocuri cu fermejocuri cu tractoarejocuri cu restaurantejocuri cu extraterestrijocuri din filmejocuri cu avioanejocuri miniclipjocuri cu avatarjocuri cu gladiatorijocuri cu camioanejocuri cu intrecerijocuri cu elicoptere Shadow of Mummies - Jocuri

Shadow of Mummies

Votat de 21 persoane

jocuri aventura pc jocuri aventura download jocuri cu nivele de aventura

Despre Shadow of Mummies

Jocul Shadow of Mummies este cu: John si Mary au descoperit o piramida care nu a fost explorata. Intra in aventura alaturi de cei doi exploratori si spune-ne si noua cum a fost.

Tot ecranul

Te deplasezi cu tastele A, W, S, D sau SAGETILE. Cu tastele Z/J (tragi cu arma), X/K (lovesti), C/K (arunci cu grenade). Cu tasta SPACE faci salt. Ca sa colectezi obiecte trebuie sa te deplasezi in dreptul lor. Apasa tasta I ca sa ai acces in inventar/magazie ca sa poti echipa eroul cu arme. Obiectivul tu este sa il ajuti pe John sa ajunga la Mary. Ai grija sa nu ramai fara gloante. Colecteaza gloante, arme, grenade sau artefacte si nu uita sa ne spui scorul tau.

Jocuri asemanatoare