Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X
Iwo Jima Defence

Iwo Jima Defence

jocuri armata strategie jocuri strategie armata jocuri strategie cu armata jocuri de strategie cu armata

5
Votat de 28 persoane

Despre Iwo Jima Defence

In acest joc vom folosi mouse-ul. Construieste turele de aparare, aseaza-le strategic ca sa fie eficiente si elimina fortele armate care intra in teritoriul tau. Ca sa faci turele dai click pe o turela din josul ecranului si apoi click acolo unde vrei sa o asezi. Fiecare turela are anumite proprietati (unele turele distrug numai tancuri, altele disciteste mai mult.trug numai avioane iar altele distrug ambele tipuri de unitati de lupta. Ca sa faci upgrade te duci cu cursorul pe turela si daca ai bani suficienti dai odata click pentru upgrade. Curiozitate: La 19 februarie 1945 insula Iwo Jima care era teritoriu din Imperiul Japoniei a fost invadata de americani.

Instructiuni Iwo Jima Defence

In acest joc vom folosi mouse-ul. Construieste turele de aparare, aseaza-le strategic ca sa fie eficiente si elimina fortele armate care intra in teritoriul tau. Ca sa faci turele dai click pe o turela din josul ecranului si apoi click acolo unde vrei sa o asezi. Fiecare turela are anumite proprietati (unele turele distrug numai tancuri, altele distrug numai avioane iar altele distrug ambele tipuri de unitati de lupta. Ca sa faci upgrade te duci cu cursorul pe turela si daca ai bani suficienti dai odata click pentru upgrade. Curiozitate: La 19 februarie 1945 insula Iwo Jima care era teritoriu din Imperiul Japoniei a fost invadata de americani.

Jocuri asemanatoare

Jocuri

Opinii despre Iwo Jima Defence

Trebuie sa fii membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
Mdea dureaza prea mult ma luat somnu pe tastatura

tare o idee foarte ingeenioasa

misto

naspa

taricut

super tare

e super jocul

naspa

al doilea

primul

1