Forgotten Dungeon 2

Votat de 41 persoane

jocuri rpg top jocuri rpg top 10 jocuri rpg cele mai tari jocuri rpg jocuri supereroi

Despre Forgotten Dungeon 2

Jocul Forgotten Dungeon 2 este cu: Un joc RPG in care trebuie sa ajungi cu supereroul la demonul rosu. Alege sa fii vrajitor, cavaler sau arcas si pleaca sa recuperezi iubita rapita de demonul rosu.

Instructiuni Forgotten Dungeon 2

Tot ecranul

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa iti aperi eroul formand in jurul lui o armata si suport pentru ea. Eroul tau pe parcurs va face experinta, va castiga abilitati si va deveni mai puternic. Dupa fiecare nivel poti cumpara puteri pentru erou.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Forgotten Dungeon 2

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
Instructiuni Dungeon Defender: In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa iti aperi eroul formand in jurul lui o armata si suport pentru ea. Eroul tau pe parcurs va face experinta, va castiga abilitati si va deveni mai puternic. Dupa fiecare nivel poti cumpara puteri pentru erou.

Trimite cadou

daca vre3ti distractie intrati la ''games club''

Trimite cadou

Buna,vreti sa va distrati?Intrati in clubul meu "Bini di tot"

Trimite cadou

eu nush kum se joaka....

Trimite cadou

Salut! Vrei sa-ti testezi cunostintele? Vrei sa afli lucruri noi despre tot? Vrei site-uri de jocuri si de educare? Vrei toate aste,chiar mai mult si nu ai unde sa le gasesti?Te inteleg... Dar exista un loc plin de lucrurila astea!!! Le gasiti pe toate in... GRUPUL : prietenii nesfarsite! *poti veni sa incerci.daca iti place ramai daca nu...eu nu am nimic impotriva.

Trimite cadou

mai cei asa greu mai greu e woow

Trimite cadou

acest joc e nasphaaaaaa

Trimite cadou

ii super

Trimite cadou

asa sa sa

Trimite cadou

nu e genul meu

Trimite cadou

1
2
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK