Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X
Divine Generals

Divine Generals

jocuri strategie si rpg jocuri armata strategie jocuri tower defense jocuri aparare cu turnuri jocuri razboi

5
Votat de 149 persoane

Despre Divine Generals

In acest joc vom folosi mouse-ul. Jos ai iconite cu orasul (unde poti construi cladiri pentru armata sau pentru dezvoltare), periferia orasului (unde poti construi ogoare, mine sau depozite de lemn), harta unde poti sa vezi teritoriile cu resurse si pe inamici, apoi ai iconite mai mici unde gasesti generalii care trebuie sa-i angajezi, armata care citeste mai mult.trebuie sa o faci, apararea orasului unde poti face ugrade, cercetare, piata si productie.

Instructiuni Divine Generals

In acest joc vom folosi mouse-ul. Jos ai iconite cu orasul (unde poti construi cladiri pentru armata sau pentru dezvoltare), periferia orasului (unde poti construi ogoare, mine sau depozite de lemn), harta unde poti sa vezi teritoriile cu resurse si pe inamici, apoi ai iconite mai mici unde gasesti generalii care trebuie sa-i angajezi, armata care trebuie sa o faci, apararea orasului unde poti face ugrade, cercetare, piata si productie.

Jocuri asemanatoare

Jocuri

Opinii despre Divine Generals

Trebuie sa fii membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
super jocul

e destul de bun:)

era misto daca era multiplaryer

buna...cine joaca triburile pe lumea24? scrieti-mi un mesaj privat

Cum fac LVL????

daca ar fi dupa mine nota:8spre9

iil laudati degeaba

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nota 10!!

azi e ziua mea ps jocul asta e marfa

1
2