Atlantis Defender

Votat de 50 persoane

Despre Atlantis Defender

Jocul Atlantis Defender este cu: Joaca acest joc de strategie si apara terminalul din Atlantida de creaturile marine ce doresc sa intre in posesia sursei de putere. Colecteaza monedele care raman in urma creaturilor eliminate si acticiteste mai mult.veaza armele supereroului de la terminal.

Instructiuni Atlantis Defender

Tot ecranul

Te deplasezi cu SAGETILE. Apasa tasta D pentru a accesa terminalul, apasa tasta A sau ENTER ca sa cumperi obiecte/upgrade. Folosesti arma cu tasta A si ataci cu tasta S. Ca sa construiesti turele trebuie sa ai resurse. Te asezi in dreptul stalpilor retezati si apesi tasta D, pentru a alege turela potrivita foloseste SAGETILE, apasa tasta ENTER cand te-ai hotarat. Obiectivul tau este sa nu lasi creaturile marine sa ia din terminal sursa de putere. Nu uita sa faci upgrade turelelor (apasa tasta D cand esti in dreptul turelei)!

Jocuri asemanatoare

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate