Tombscape

Votat de 45 persoane

jocuri puzzle room escape jocuri escape puzzle jocuri escape jocuri cu mistere jocuri cu detectivi

Despre Tombscape

Jocul Tombscape este cu: Numai Indiana Jones poate intra in locuri asa de sinistre. Tu ai curaj? Acolo se ascund obiecte pretioase dar si multe pericole.

Instructiuni Tombscape

Tot ecranul

In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click stanga cu mouse-ul atunci cand in loc de sageata iti arata o mana pentru ca este un obiect care poate fi luat sau mutat. Ca sa te deplasezi dai click pe sagetile verzi. Foloseste-te de obiectele colectate. Obiectivul tau este sa descoperi obiectele pretioase care se ascund in cripta si sa apoi sa iesi. Ai grija la capcane. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Tombscape

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
la codul din dreapta trebuie sa gasesti toate semnele care arata exact ca cele din ultima coloana, apoi trebuie sa impusti niste paianjani mari altfei mori mai departe nu stiu ^_^

Trimite cadou

226076

Trimite cadou

l-am terminat

Trimite cadou

Codul este 99701

Trimite cadou

stiu eu la cel din stanga trebuie sa calculati la ala din dreapta nuj

Trimite cadou

1.treci de topoare fix atunci cand sunt sus de tot in partea dreapta si castigi o moneda albastra. 2 ajungi intr-o camera,dai pe litera i din colt de sus,iei bastonul ala si scoti lemnele din gaura aceea cu el. 3 al doilea rand din stanga prima piatra de jos.primul rand din stanga a doua piatra e jos,al treilea rand din stanga a treia piatra de jos, si al doilea rand din dreapta prima piatra de sus. 4. cand ajungi la stalactite dai pe litera i de sus din colt de la informatii iei bricheta si aprinzi tortele din intuneric si ultimul pas cu codurile nu il stiu.

Trimite cadou

220506

Trimite cadou

5 stele

Trimite cadou

naspa

Trimite cadou

nu pot trece de stalactite!!!

Trimite cadou

1
2 3 4 5
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK