Steppenwolf 16

Votat de 233 persoane

jocuri puzzle aventura jocuri aventura puzzle jocuri steppenwolf jocuri cu mistere jocuri cu detectivi

Despre Steppenwolf 16

Jocul Steppenwolf 16 este cu: In acest episod eroul nostru continua expeditia in adancul marii imbarcandu-se la bordul submarinului, dar trebuie sa fie atent la pericole.

Instructiuni Steppenwolf 16

Tot ecranul

Folosete sagetile pentru a te deplasa, tasta SHIFT impreuna cu sageata pentru a alerga, tasta SPACE pentru a actiona atunci cand te aflii in fata unui indiciu, tasta CTRL pentru a face salt, tasta I pentru a verifica obiectele, tasta T pentru a alege un obiect din inventariu. Colecteaza obiectele ascunse din drum care iti vor folosii mai tarziu.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Steppenwolf 16

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
naspha

Trimite cadou

ce porcarie!!!!!!!!

Trimite cadou

nu imi trebuie nimic cu caracatita eu vreau rezolvarea

Trimite cadou

la caracatita e simplu : intrati si luati tunul ala de jos si apoi va duceti din nou sus de unde ati inceput jocul numai ca mai urcati putin.acolo e o barca.luati tunul,o spargeti si intrati sa luati cutia aia de electricitate.coborati din nou jos si intrati in grota.puneti plasa ca pestii sa nu plece,luati batul si daramati pietrele, puneti lantul acela(trebuie sa il gasiti) acolo unde ati daramat piatra si luati cutia de electricitate.apoi,coborati pe lantul ala,va leganati pe el si dati de 3 ori cu electricitate in caracatita cand are gura deschisa.coborati repede langa ea,luati seringa si luati sange din caracatita si plecati repede de langa ea.dupa aceea,iesiti din grota,luati sacul si apasati space. atat!!! sper ca v-am fost de ajutor ;)

Trimite cadou

urat

Trimite cadou

deci ....jos acolo luati plasa de pe vapor ( acolo la ocjiul caracatitei) ......si prindeti pesti aia care lumineaza.....ii [rindeti pe toti 3 .....( pe ala care e cel mai sus ...combina plasa cu catargul si il iei) si te duci in carema aceia intunecata si elimini pesti pe rand...care vor face lumina in camera caracatitei......( iar caracatita nu jtiu cum sa ma lupt...ca tot fuge peste ala care e langa ea):D sper ca vam fost de ajutor

Trimite cadou

nush sal fac da rezolvarea pe pag mea si iti dau un 10!

Trimite cadou

greu i lung.

Trimite cadou

e un joc usor,dar lung!!!!!!

Trimite cadou

ce trebuie sa fac?

Trimite cadou

1
2 3 4 5
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK