Steppenwolf 10

Votat de 168 persoane

jocuri perspicacitate si logica jocuri gandire logica jocuri steppenwolf jocuri cu mistere

Despre Steppenwolf 10

Jocul Steppenwolf 10 este cu: Actiunea in acest episod se petrece in Antartica cand eroul nostru sare cu parasuta din avion.

Instructiuni Steppenwolf 10

Tot ecranul

Folosete sagetile pentru a te deplasa, tasta SHIFT impreuna cu sageata pentru a alerga, tasta SPACE pentru a actiona atunci cand te aflii in fata unui indiciu, tasta CTRL pentru a sarii, tasta I pentru a verifica obiectele, tasta T pentru a alege un obiect din inventariu. Colecteaza obiectele ascunse din drum care iti vor folosii mai tarziu.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Steppenwolf 10

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
deci cand ajungeti la bestie faceti ceva la calculatorul ala care pare mai vechi de se deschite tubul ala dar inainte luati tubul rosu si cablurile dupa prindeti bestia in container si duceti containeru la tubul deschis unde cade bestia apoi gasiti o caseta pe jos luati un rezervor albastru,mergeti inapoi pe unde ati venit si conectati cablurile la gaura aia din podea de unde ati luat rezervorul rosu si conectai cablurile rosu 3 verde 2 galben 1 si coborati cu liftul si puneti tubul albastru si tubul rosu la intrarea blocata si fugiti repede sus cu liftul ca explodeaza mergeti in tunel puneti caseta si gata.DISTRACTYE PLACUTA!

Trimite cadou

nici dupa youtobe nu merge sa trec cand sunt pe masina

Trimite cadou

e aiutrea doar pe sageata in sus

Trimite cadou

mai in dai luati sfoara legatio de stalp dupa acea legati tot acasi sfoara si legatio de celalalt stalpa si asteptati pana vine ala si dupa ce cade loati casca si ducetiva pe chestiea aia si dupa acea am o solutie sa nu va inpuste nici sa cadeti depe chestiea aia si fiti atenti tineti apasat numai pe sa sageta sus dupa ceati scapat de aia luati funia ace dupa acea catarativa pe stalpul care ati pus funia dupa acea traceti chestia acea si dupa acea luati geamul si du ce tiva la laserul care este mai sus dati space la geam si dupa acea laserul loveste geamul si va desface celalalt geam dupa acea duceiva la geamul spart si dativ space dupa acea ducertiva pe scari si luati chestia aia rosie si si ce mai e acolo dupa ace ur cati scarile scarile si ducetiva inainte dupa ce bestia aia se baga in cutia aia ducetiva si folositi chestia rosie dar inaite de a prinde bestia deschideti calculatorul dupa acea nu mai stiu ce faceti.

Trimite cadou

este foarte dificill.nu pot sa trec de monstrul ala

Trimite cadou

gata lam facut a fost greu doar la maimuta mutanta din lab

Trimite cadou

ma mergeti repede ca aia nu va mai tintesc

Trimite cadou

nu pottrece pe snowmobil ori ma in pusca aia ori ma lovesc de stanci

Trimite cadou

MS-2000 APASA SPAGE BAR LA STANCI

Trimite cadou

eu cred ca e cool.

Trimite cadou

1
2 3 4 5
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK