Scooby - The River

Votat de 2280 persoane

jocuri puzzle aventura jocuri aventura puzzle jocuri scooby doo jocuri cu mistere jocuri cu detectivi

Despre Scooby - The River

Jocul Scooby - The River este cu: Sosul preferat al lui Scooby Doo si Shaggy nu mai poate fi preparat din cauza lipsei unui ingredient, ajuta-i sa-l gaseasca.

Instructiuni Scooby - The River

Tot ecranul

Se joaca cu sagetile pentru deplasare, cu space actionezi ceea ce este in jurul tau, cu T schimbi obiectele din inventar, cu S salvezi jocul iar cu L reiei jocul de unde ai salvat. Ai grija la bara de sus, ea reprezinta frica, daca se umple inseamna ca Scooby si Shaggy s-au speriat prea tare si nu vor sa mai continue.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Scooby - The River

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
fain jocu

Trimite cadou

sfrumos

Trimite cadou

va rog sa veniti in fanclubul meu numit FanPuya pentru fani puya unde vom discuta despre el si melodiile lui . Vor fi expuse versuri de mine si de voi ceilalti , iar la noutati veti pune tot ce aflati despre Puya indiferent cat de putin sau cat de lung e textul . La poze puteti pune cate vreti dar sa nu se repete si sa fie cu Puya

Trimite cadou

tare

Trimite cadou

mai intai luati bananele dupa acea luati ticaia bdupa ace dati bananele maimutei dupa ace ducetiva chestiile ale luati una dati chesti ace sarpelui dupa ace ducetiva la palmier dupa ace luati batul de din dreapta dupa acea folositi batul sa dati piatra dupa acea ducetiva ghiozdana si luatile dupa acea aprindeti batul care lati folosti ducetiva la crocodil si dati cu batul in facarisi dupa acea gata.

Trimite cadou

mie mia fost greu sa tre de ultima parta cu barca

Trimite cadou

usor la terminat

Trimite cadou

usor

Trimite cadou

super lam terminat

Trimite cadou

cat mai vorbeste aia?

Trimite cadou

1
2 3 4 5

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK