Rainforest Adventure

Votat de 4 persoane

jocuri speciale pentru copii jocuri arcade puzzle jocuri online puzzle arcade jocuri match 3 puzzle jocuri html5

Despre Rainforest Adventure

Jocul Rainforest Adventure este cu: Misterele padurii te asteapta in acest joc de puzzle match 3. Schimba culoarea tuturor casutelor in care se gasesc simboluri!

Instructiuni Rainforest Adventure

Tot ecranul

Foloseste mouse-ul si dai click pe un element ca sa il schimbi cu alt element din imediata apropiere. Schimbul de elemente se va face doar daca se va produce (intr-o parte sau alta) o linie (verticala sau orizontala) de cel putin trei elemente identice. Obiectivul tau este sa faci cat mai multe linii de elemente de acelasi fel. Scoate un scor bun inainte sa expire timpul, numai asa poti trece la urmatorul nivel. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Jocuri asemanatoare

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK