Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X
Phineas Saw Game

Phineas Saw Game

jocuri escape puzzle jocuri scooby doo jocuri spongebob jocuri steppenwolf jocuri hobo

5
Votat de 116 persoane

Despre Phineas Saw Game

Foloseste mouse-ul. Ca sa te misti clic acolo unde vrei sa mergi sau dai clic pe sageti. Cand faci dialog trebuie sa alegi o varianta de raspuns din cele prezentate. Pentru o actiune dai click pe ochi, mana sau gura. Cu ochii cercetezi, cu gura faci dialog iar cu mana colectezi obiecte. Ca sa ridici o unealta trebuie sa dai click pe unealta si apoiciteste mai mult. dai click pe mana ca sa iei unealta. Dai click in inventar ca sa folosesti obiectele.

Instructiuni Phineas Saw Game

Foloseste mouse-ul. Ca sa te misti clic acolo unde vrei sa mergi sau dai clic pe sageti. Cand faci dialog trebuie sa alegi o varianta de raspuns din cele prezentate. Pentru o actiune dai click pe ochi, mana sau gura. Cu ochii cercetezi, cu gura faci dialog iar cu mana colectezi obiecte. Ca sa ridici o unealta trebuie sa dai click pe unealta si apoi dai click pe mana ca sa iei unealta. Dai click in inventar ca sa folosesti obiectele.

Jocuri asemanatoare

Jocuri

Opinii despre Phineas Saw Game

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
am ajuns la dinozaur dar mam blocat

Trimite cadou

Deci eu nimic nu am inteles din acest joc e cam naspa

Trimite cadou

e nasol...

Trimite cadou

naspa

Trimite cadou

ce dr trb sa fac ? nu am cum sa ies

Trimite cadou

boiiiiiiiiii!

Trimite cadou

1