Plankton Foto

Votat de 239 persoane

cele mai frumoase jocuri pentru copii

Despre Plankton Foto

Jocul Plankton Foto este cu: Plankton are un aparat foto si vrea sa faca cele mai bune poze. SpongeBob si Patrick nu trebuie sa lipseasca din peisaj.

Instructiuni Plankton Foto

Tot ecranul

Foloseste tasta SPACE cand vrei sa faci poza si cu ajutorul mouse-ului centrezi poza si apoi dai click. Daca esti pe faza si pozezi ceva interesant vei face puncte. Ca sa faci poze reusite mai intai trebuie sa te misti cu sageata mouse-ului pana se transforma in mana, dai click si apoi se va intampla ceva interesant. Atunci tu va trebui sa faci poza. Daca ai surprins momentul vei primi un calificativ si bani.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Plankton Foto

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
ce faze caraghioase!

Trimite cadou

15844

Trimite cadou

14216

Trimite cadou

15739

Trimite cadou

este super !!

Trimite cadou

Rikky_yo vreai da fiu in clubul tau sunt fan selena si miley.si parerea mea despre joc este se putea si mai bn nui cine stie ce joc lam jucat pentru clopotei!

Trimite cadou

e un joc dragut... Anunt:::::: am deschis un nou fanclub in special pt cei care le plac sau le urasc pe miley si selena...ne vom distra impreuna....vom glumi, vom afla lucruri noi si multe, multe altele , pe care le veti afla daca intrati in club

Trimite cadou

l-am terminat tare joc si am scorul 2,456

Trimite cadou

14 021

Trimite cadou

9035

Trimite cadou

1
2 3 4 5
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK