Winter Tank Adventure

Votat de 11 persoane

jocuri cu iarna jocuri de strategie cu tancuri jocuri tancuri jocuri 2015 jocuri noi clopotel

Despre Winter Tank Adventure

Jocul Winter Tank Adventure este cu: O armata de oameni de zapada a invadat teritoriul. Obiectivul tau este faci curatenie pe fiecare traseu pe care il parcurigi si sa anihilezi oamenii de zapada. Tancul treage cu bulgari de zapada in inamc.

Instructiuni Winter Tank Adventure

Tot ecranul

Deplasezi tancul cu SAGETILE. Asezi tunul tancului cu tastele W/S si tragi cu tasta D. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Winter Tank Adventure

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK