Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X
Sports Heads Football Championship

Sports Heads Football Championship

jocuri fotbal cupa mondiala jocuri fotbal american jocuri baschet jocuri tenis jocuri volei

5
Votat de 1246 persoane

Despre Sports Heads Football Championship

Te deplasezi cu SAGETILE STANGA/DREAPTA, lovesti cu capul facand salt cu SAGEATA SUS si lovesti mingea cu piciorul folosind tasta SPACE. Marcheaza mai mult ca adversarul pana nu expira timpul si loveste bonusurile cu mingea. Poti sa-l joci si la dublu cu prietenii. Jucator 1: te misti cu A,W,S,D si tragi cu SPACE. Jucator 2: te misti cu SAGETILE siciteste mai mult. tragi cu tasta P.

Instructiuni Sports Heads Football Championship

Te deplasezi cu SAGETILE STANGA/DREAPTA, lovesti cu capul facand salt cu SAGEATA SUS si lovesti mingea cu piciorul folosind tasta SPACE. Marcheaza mai mult ca adversarul pana nu expira timpul si loveste bonusurile cu mingea. Poti sa-l joci si la dublu cu prietenii. Jucator 1: te misti cu A,W,S,D si tragi cu SPACE. Jucator 2: te misti cu SAGETILE si tragi cu tasta P.

Jocuri asemanatoare

Jocuri

Opinii despre Sports Heads Football Championship

Trebuie sa fii membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
eu am cistigat iar cu liverpool

eu am cistigat iar cu liverpool

eu am cistigat cu manchester united

eu am cistigat cu manchester united

eu am castigat cu tottenham

eu am castigat cu arsenal

Am castigat cu bolton campionatu cu 87 de puncte jucand numai in atac am marit prima data jump-u pana la maxim ,kick si rush. va sfatuiesc sa-mi incercati tactica .Bafta!

1
2