Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X
Penalty Shootout 2012

Penalty Shootout 2012

jocuri cu fotbal jocuri fotbal lovituri libere jocuri fotbal in 2 jocuri fotbal campionatul mondial jocuri fotbal penalty

5
Votat de 1277 persoane

Despre Penalty Shootout 2012

Foloseste mouse-ul in acest joc. Cand tragi la poarta dai click pe bara de directie (ca sa reglezi directia in care pleaca mingea), apoi pe bara de inaltime (pentru a regla inaltimea pe care vrei sa o aiba mingea cand ajunge la poarta) si la sfarsit pe bara de viteza (ca sa reglezi viteza cu care este trimisa mingea pe poarta). Ca sa aperi dai clicciteste mai mult.k acolo unde vrei sa se arunce portarul. Ghideaza-te dupa manusi cand aperi cu portarul! Posteaza pe forum scorul tau final!

Instructiuni Penalty Shootout 2012

Foloseste mouse-ul in acest joc. Cand tragi la poarta dai click pe bara de directie (ca sa reglezi directia in care pleaca mingea), apoi pe bara de inaltime (pentru a regla inaltimea pe care vrei sa o aiba mingea cand ajunge la poarta) si la sfarsit pe bara de viteza (ca sa reglezi viteza cu care este trimisa mingea pe poarta). Ca sa aperi dai click acolo unde vrei sa se arunce portarul. Ghideaza-te dupa manusi cand aperi cu portarul! Posteaza pe forum scorul tau final!

Jocuri asemanatoare

Jocuri

Opinii despre Penalty Shootout 2012

Trebuie sa fii membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
am pierdut in finala 5150 dar odata am castigat

Tarweeee

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dinamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

bravo lucian04 esti dinamovist.Hai dinamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

foarte tare jucul am castigat finala cu 3(eu-spania)-1(pc-rusia)

foarte tare jucul am castigat finala cu 3(eu-spania)-1(pc-rusia)

5125...Ma batut Franta in runda celor 16

4300

oricum tare joucul

4000 scorum meu am pierdut in semi

1
2 3 4 5