Michael Jackson Forever

Votat de 56 persoane

jocuri michael jackson dress up jocuri cu michael jackson dress up jocuri dress up michael jackson

Despre Michael Jackson Forever

Jocul Michael Jackson Forever este cu: Michael Jackson traieste prin muzica dar si prin stilul vestimentar pe care il promova in aparitiile sale pe scena in concerte sau videoclipuri.

Instructiuni Michael Jackson Forever

Tot ecranul

Foloseste mouse-ul si dai click pe fiecare categorie pentru a alege articolul care iti place. Curiozitate: Lui Michael Jackson ii placea foarte mult muzica lui Elvis Presley, mai mult decat atat a fost casatorit cu Lisa Marie, fata lui Elvis.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Michael Jackson Forever

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
Cei mai inculti oameni sunt cei care nu asculta MJ ....frate... a fost un geniu :X :X THE BEST I never forget him :X :X Reast in Peace MJ (PS: super jocu :D va astept in grupul meu MIchael Jackson The Eternal King Of Pop)

Trimite cadou

naspa

Trimite cadou

cel mai prost joc

Trimite cadou

este super tare! este dress up! cu m.j.!!

Trimite cadou

SUPE MEGA ULTRA TARE !!!! M.J. ESTE CEL MAI MARE ARTIST AL SECOLULUI !!!

Trimite cadou

I love you MJ !In inma mea a ramas THE KING OF POP pe todeuna.unii zic ca-s obsedata dar cred ca asta nu e o obsesie deoarece Michael chiar merita sa fie ascultat.nota infinit pentru MJ !

Trimite cadou

amz
super jocul

Trimite cadou

Singurul fan-club real Michael Jackson (care exista si in realitate) este in pagina mea! TREBUIE SA NE STRANGEM CAT MAI MULTI!

Trimite cadou

jocul e super.nota 10 pentru mj si pentru joc.degeaba spuneti(unii,nu toti{prostii})ca a fost doar un star.nu a fost doar atat,ci a fost cel mai artist din lume.el avea muzica normala;;))):::}}}

Trimite cadou

deci nu vreau sa ma intelegeti gresit...dar ce aveti...majoritatea dintre voi nici nu stiati ca exista pana sa nu moara...P.S. scuze pentru fanii de sange

Trimite cadou

1
2 3 4

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK