Gothic Girl

Votat de 155 persoane

jocuri girl dress up jocuri dress up barbie girl

Despre Gothic Girl

Jocul Gothic Girl este cu: Iata stilul Gothic care de multe ori se confunda cu stilul Emo. Joaca si vezi care este deosebirea.

Instructiuni Gothic Girl

Tot ecranul

Foloseste mouse-ul in acest joc si dai click pe fiecare categorie de articole si alege ce iti place.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Gothic Girl

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
misto

Trimite cadou

Cool

Trimite cadou

dragutz

Trimite cadou

dragutz jocul

Trimite cadou

superrrrrr

Trimite cadou

dragutz jok! 10

Trimite cadou

asta nu e emo. e mai mult vampir. nuj ce sa zic dar osricum jocul e tare. 10!!!!!!!!!!!!!!!

Trimite cadou

exact si pentru astia care confunda stilurile ii ca si cum ai confunda alb cu negru :|

Trimite cadou

gresesc emo nu se taie neaparat pe vene dar de obicei faz asta crezand ca durerea lor sufleasca sa va mai ameliora de altfel ei sunt emo de la cuvantul emotions din engleza si au emotiile prea mari(adica simt lucrurile foarte tare )

Trimite cadou

gothicul a fost un stil arhitectural care se caracteriza prin inaltime si prin faptul ca se inalta spre cer poate fii observat la biserici ca Notre-damme.acum gothicl este un stil de viata cum zice gothin _in _dark reprezonta o persoana si un stil de viata nu o stare este foarte des congundat cu emo-ul.gothici isi iubesc viata si nu se taie pe vene.emo este o persoana care se imbraca in roz,nefru...grii se taie pe vene,are tendinte sinucigase.persoanel devin emo dupa o despartire grea dupa o dragoste ce o face sa sufere sau pt ca asa se considera.persoanelle ce iubesc muica rock si heavy metal sunt adesea confundati cu persoanele emo.se poarta stilul emo printre adolescenti nu toti sunt considerati "thru"..

Trimite cadou

1
2 3 4 5
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK