Barbie Truck

Votat de 113 persoane

jocuri masini transport jocuri cu masini care transporta marfa jocuri cu camioane

Despre Barbie Truck

Jocul Barbie Truck este cu: Barbie trimite camionul cu dulciuri si jucarii catre copii. Misiunea ta este sa conduci acest camion catre destinatie.

Instructiuni Barbie Truck

Tot ecranul

Se joaca cu ajutorul SAGETILOR, accelerezi cu sageata SUS, mergi in spate cu sageata JOS, balans pe spate cu sageata STANGA si balans pe fata cu sageata DREAPTA. Obiectivul tau este de a ajunge la destinatie fara sa pierzi dulciurile si la timp pentru a trece in urmatorul nivel.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Barbie Truck

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssss sssssssssssssssssssssssppppppppppp pppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Trimite cadou

naspa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trimite cadou

mi-a placut acest joc

Trimite cadou

e naspa

Trimite cadou

nu asa tare..dar am vazut altele si mai nasoale

Trimite cadou

naspaaaaa

Trimite cadou

naspha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trimite cadou

am plecat fara bomboane:)) si veniti in grupul lui cristinacrisa : Lumea viselor anime e un grup minunat,cu activitati superbe, cu membrii de exceptie, la fel ca aminisratorul grupului1 va rog sa va inscrieti

Trimite cadou

nici primul nivel nu l-am reusit

Trimite cadou

dragut

Trimite cadou

1
2
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK