Takeover

Votat de 537 persoane

jocuri cu strategie cele mai jucate jocuri strategie top 100 jocuri strategie jocuri cu armate de strategie jocuri epic war

Despre Takeover

Jocul Takeover este cu: Este unul dintre cele mai tari jocuri de strategie flash online. Obiectivul tau este sa iti faci armata si sa cuceresti teritoriile controlate de undead.

Tot ecranul

In acest joc vom folosi mouse-ul ca sa mutam trupele sau sa atacam cu ele. Dai click pe iconita care reprezinta trupele si tine apasat pe butonul mouse-ului ca sa o directionezi pe harta. Dai click pe cetate si apoi in meniu ca iti faci armata sau upgrade la cladire sau unitati de lupta. Dupa fiecare nivel cu experienta obtinuta poti face upgrade la dezvoltare cetate sau armata (EDICTS sau BADGES). Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare