Paladog

Votat de 477 persoane

jocuri strategie jocuri strategie militara pc top jocuri strategie jocuri strategie armata jocuri de strategie cu soldati

Despre Paladog

Jocul Paladog este cu: Joaca acest joc de strategie cu soldati unde cainele razboinic Paladog lupta impotriva creaturilor zombie. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL pentru a avea acces la toate comenzile.

Tot ecranul

Foloseste mouse-ul si urmareste tutorialul (instructiuni). Paladog loveste cu tastele J, K, sau L atunci cand are arma respectiva sau cand are destula energie (mana), il deplasezi cu tastele A si D iar cu Q si E vezi campul de lupta fara sa deplasezi unitatile de lupta. Apasa SPACE ca sa treci de instructiuni sau text/dialog ori dai click pe NEXT sau ESCAPE. Ca sa faci soldati foloseste tastele de la 1 la 9 atunci cand unitatile sunt active si ai destula energie (mana). Dupa fiecare batalie nu uita sa faci upgrade, sa activezi unitati de lupta sau sa cumperi arme sau inele cu care sa-ti echipezi eroul Paladog. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare