Nine Men's Morris

Votat de 24 persoane

jocuri logice table jocuri gandire logica jocuri html5 jocuri gratis pentru telefonul mobil jocuri gratis pentru tableta

Despre Nine Men's Morris

Jocul Nine Men's Morris este cu: Jocul tintar te asteapta! Invinge calculatorul sau joaca cu un prieten mult indragitul joc morisca (moara).

Tot ecranul

Instructiuni Nine Men's Morris

Scopul jocului este sa asezi trei piese in linie dreapta. Selecteaza pozitia in care doresti sa asezi piesa. In prima etapa jucatorii pun pe rand cate una din piesele proprii pe punctele tablei de joc. Aceasta etapa se incheie cand sunt plasate pe tabla toate cele 18 piese. In a doua etapa jucatorii muta pe rand cate una din piesele proprii. Intr-un punct nu poate fi plasata decat o singura piesa. Mutarea unei piese se face numai de-a lungul uneia dintre liniile trasate pe tabla de joc si numai intr-un punct invecinat. Atunci cand un jucator ajunge sa aiba trei piese, mutarea se poate face oriunde pe tabla de joc, nu numai de-a lungul liniilor. Cand un jucator realizeaza un sir de trei piese proprii de-a lungul uneia din liniile tablei el trebuie sa aleaga una din piesele adversarului si s-o elimine de pe tabla de joc. Configuratia de trei piese pe care jucatorul o realizeaza se numeste "moara". Piesa aleasa pentru eliminare trebuie sa nu faca parte dintr-o moara; in unele variante ale jocului aceasta regula se ignora atunci cand toate piesele adversarului sunt incluse in mori. Pierde cel care ramane doar cu doua piese pe tabla. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare