Empires of Arkeia

Votat de 286 persoane

jocuri de strategie jocuri strategie militara jocuri noi de strategie jocuri de razboi si strategie jocuri de strategie cu soldati

Despre Empires of Arkeia

Jocul Empires of Arkeia este cu: Joaca strategie in timp real in jocul Empires of Arkeia. Trimiti pe campul de lupta o gama variata de soldati care trebuie sa anihileze inamicul care a invadat tinuturile.

Tot ecranul

Foloseste mouse-ul. Ai o armata numeroasa cu care sa cuceresti teritoriile din jurul tau. Dai click pe optiunile din joc BARRAKS/ACADEMY pentru a recruta sau a face upgrade la unitati/armata. Muta cu mouse-ul unitatile de sus in bara de jos pentru a forma armata. In timpul jocului se deblocheaza unitati de lupta. Ca sa ataci dai click pe SABIE. In timpul luptei dai click pe iconita cu soldat sau tastele 1, 2, 3 (in functie de ce unitati active ai) si apoi click pe o sageata de pe campul de lupta ca sa-l trimiti la lupta. In timpul luptei ai optiunea LAUNCH THE WAVE cand este bara albastra plina. Soldatii trebuie sa elimine inmicul si sa ajunga in cealalta parte. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Shop Clopotel.ro