Civilizations Wars

Votat de 112 persoane

jocuri strategie si rpg jocuri strategie noi top 100 jocuri strategie joc jocuri strategie gratis jocuri medievale de strategie

Despre Civilizations Wars

Jocul Civilizations Wars este cu: Esti liderul unui micut trib care vrea sa se extinda si trebuie sa-l conduci catre victorie. Este un joc epic de strategie in timp real.

Tot ecranul

In acest joc vom folosi mouse-ul. Ca sa muti trupele dai click stanga pe o cladire de a ta ca sa iei trupe si tii apasat pe butonul mouse-ului ca sa muti pe alta cladire pe care doresti sa o populezi si apoi eliberezi butonul. Fiecare castel are o capacitate a sa de regenerare a trupelor. Foloseste magia - Dai click pe simbolul de magie si apoi pe trupele inamice sau pe o cladire inamica. Nu uita sa faci upgrade la fiecare nivel. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare