Chocolate Shop

Votat de 20 persoane

magazin jocuri logice magazin jocuri copii jocuri html5 jocuri gratis pentru telefonul mobil jocuri gratis pentru tableta

Despre Chocolate Shop

Jocul Chocolate Shop este cu: Esti angajat/a la magazinul de ciocolata si trebuie sa servesti clientii cu o gama variata de produse. Trebuie sa faci o suma de bani pentru a trece la urmatorul nivel. Crezi ca te descurci?

Tot ecranul

Instructiuni Chocolate Shop

Selecteaza cu mouse-ul clientul si apoi dai click pe unul din aparatele de ciocolata pentru a te deplasa. Alege de acolo tipul de ciocolata pe care o doreste clientul. Dupa ce aparatul a creat ciocolata selecteaza produsul si apoi dai click pe client pentru a-i da ciocolata. Dupa aceea colecteaza banutii pe care clientul i-a lasat pe tejghea. Obiectivul tau este sa servesti cat mai multi clienti pentru a face cati mai multi bani intr-o perioada de timp definita. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare