Sweet Candy

Votat de 19 persoane

jocuri arcade puzzle jocuri online puzzle arcade jocuri match 3 puzzle jocuri html5 jocuri gratis pentru telefonul mobil

Despre Sweet Candy

Jocul Sweet Candy este cu: Cele mai colorate dulciuri te asteapta in acest joc de puzzle. Creeaza formatiuni doar din dulciurile indicate la inceputul fiecarui nivel! Primesti stelute si monede numai daca ai colectat dulciurileciteste mai mult. indicate intr-un numar de mutari dat. Cu monedele poti cumpara unelte ajutatoare pe care le gasesti in bara de jos.

Tot ecranul

Instructiuni Sweet Candy

Foloseste mouse-ul si dai click pe un element ca sa il schimbi cu alt element din imediata apropiere tinand apasat pe butonul de la mouse. Schimbul de elemente se va face doar daca se va produce (intr-o parte sau alta) o linie (verticala sau orizontala) de cel putin trei elemente identice. Obiectivul tau este sa colectezi doar dulciurile indicate (target), aceasta sarcina iti este aratata la inceputul fiecarui nivel. In timpul jocului ai jos trei unelete pe care le cumperi din shop cu monede. Muta unealta intr-un patratel tinand apasat pe butonul din stanga. Ai ca unealta bomba ce colecteaza dulcurile din zona apropiata bombei, ai sagetile care schimba pozitia dulciurilor din zona apropiata sagetilor si ultima unealta, grupul de dulciuri, o poti folosi sa colectezi toate dulciurile de acelasi fel din ecran. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Jocuri asemanatoare