Quest for Pancake

Votat de 12 persoane

jocuri gatit clatite jocuri perspicacitate si logica jocuri gandire logica jocuri inteligente pentru copii jocuri puzzle quest

Despre Quest for Pancake

Jocul Quest for Pancake este cu: Manuel Jose de Pedro are pofta de clatite, dar se pare ca masina de clatite e defecta. Joaca acest joc de puzzle si ajuta-l pe Manuel sa repare masina de facut clatite si sa faca rost de lapte.

Tot ecranul

Instructiuni Quest for Pancake

Se joaca din mouse. Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa intelegi dialogul pe care personajul principal il are cu celelalte personaje. Ca sa ajungi undeva trebuie sa dai click pe marginea ecranului, pe sageata, pe harta sau click pe o locatie. Cand faci dialog trebuie sa dai click pe persoana cu care vorbesti. Dai click pe obiecte sau mecanisme ca sa le iei sau sa le activezi. Dai click in inventar ca sa folosesti obiectele. Se recomanda sa fie jucat in optiunea TOT ECRANUL! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare