Dr. Mario

Votat de 15 persoane

jocuri doctori copii jocuri cu doctori pentru copii jocuri html5 jocuri gratis pentru telefonul mobil jocuri gratis pentru tableta

Despre Dr. Mario

Jocul Dr. Mario este cu: Doctorul Mario se ocupa de microbii care au invadat organismul. El administreaza medicamentul, dar tu trebuie sa-l pozitionezi corect pentru a elimina virusul.

Tot ecranul

Instructiuni Dr. Mario

Foloseste SAGETILE pentru a aseza capsulele peste virusi. Foloseste SAGEATA SUS pentru a intoarce capsula iar pe mobil sau tableta atinge SAGEATA CIRCULARA. Obiectivul tau este sa asezi capsulele peste virusi ca sa-i elimini, trebuie sa fie de aceeasi culoare cu virusul si sa fie inca 3 jumatati de capsula in linie (verticala sau orizontala) cu virusul. Ca sa scapi de capsulele care nu iti folosesc trebuie sa unesti 4 jumatati de capsula de aceeasi culoare in linie orizontala sau verticala. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare