Tiny Pirates Treasure Island

Votat de 19 persoane

jocuri cu pirati pentru copii jocuri cu pirati jocuri html5 jocuri gratis pentru telefonul mobil jocuri gratis pentru tableta

Despre Tiny Pirates Treasure Island

Jocul Tiny Pirates Treasure Island este cu: Joaca acest joc pentru copii si descopera comoara din insula a piratilor. Obiectivul tau este sa gasesti obiectele ce te ajuta in aventura, sa descoperi toate animalele din ocean, sa colectezi cat maiciteste mai mult. multe chei de pe fundul oceanului si sa asamblezi comoara.

Tot ecranul

Instructiuni Tiny Pirates Treasure Island

Foloseste mouse-ul si tine apasat pe butonul din stanga pentru a muta obiectele in bara de jos unde sunt umbrele obiectelor. Dai click stanga pe carti pentru a fi intoarse. Cand ai intors doua animale identice, acestea vor ramane intoarse. Dai click stanga pe balonasele cu cheite. Sparge cat mai multe balonase cu cheite. Tine apasat pe butonul de la mouse pentru muta piesele de puzzle si construieste comoara. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare