Cinema Madness

Votat de 15 persoane

jocuri perspicacitate si logica jocuri gandire logica jocuri inteligenta si logica jocuri inteligente pentru copii jocuri in engleza pentru copii

Despre Cinema Madness

Jocul Cinema Madness este cu: In sala de cinema e foarte multa galagie. In acest joc de perspicacitate trebuie sa gasesti o metoda isteata prin care sa-i faci pe cei din sala sa nu mai faca zgomot.

Tot ecranul

Instructiuni Cinema Madness

Se joaca din mouse. Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa intelegi dialogul intre personajul principal si celelalte personaje. Ca sa ajungi undeva trebuie sa dai click pe marginea ecranului, pe sageata, pe harta sau click pe o locatie. Cand faci dialog trebuie sa dai click pe persoana cu care vorbesti. Dai click pe obiecte sau mecanisme ca sa le iei sau sa le activezi. Dai click in inventar ca sa folosesti obiectele. Se recomanda sa fie jucat in optiunea TOT ECRANUL! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare