Penalty King

Votat de 92 persoane

jocuri fotbal suturi la poarta jocuri fotbal lovituri la poarta jocuri fotbal penalty jocuri penalti fotbal jocuri penalty

Despre Penalty King

Jocul Penalty King este cu: Trage la poarta sau apara suturile in acest joc cu fotbal si afla la ce te descurci mai bine, sa fii portar sau jucator de camp.

Tot ecranul

Foloseste mouse-ul in acest joc. Dai click pe minge acolo unde vrei sa o lovesti, apoi vei vedea tinta cu locul unde va ajunge mingea pe spatiul portii. Dai click pe SHOOT IT! atunci cand bara POWER este plina ca sa tragi foarte tare. Cand aperi dai click pe TARGET ca sa fixezi portarul in directia tintei de pe poarta. Apoi dai click pe DIVE pentru plonjon. Bara de putere iti arata cat de repede si de mult se arunca. In functie de cate goluri dai si cate marchezi obtii un punctaj de eficacitate. Atentie! Incepi cu 500 de puncte pe minus! Posteaza scorul tau pe forum! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Jocuri asemanatoare