Illusion of Space

Votat de 19 persoane

jocuri cu aventuri pentru copii jocuri pentru copii inteligenti cele mai frumoase jocuri pentru copii jocuri nave spatiale jocuri 2015

Despre Illusion of Space

Jocul Illusion of Space este cu: Nava spatiala este pregatita de o aventura interstelara. Obiectivul tau este sa ii faci traseul catre gaura de vierme ce o trimite catre o noua galaxie. Ai grija sa nu intre in coliziune cu alte planeciteste mai mult.te sau meteoriti! Poti intra in stelutele galbene pentru ca primesti puncte. Seamana cu jocul Draw & Fly.

Tot ecranul

Instructiuni Illusion of Space

Foloseste mouse-ul in acest joc. Ca sa desenezi traseul pe care nava spatiala trebuie sa-l parcurga tine apasat pe butonul de la mouse. Nava trebuie sa ajunga la gaura de vierme. Dupa ce ai facut traseul ai optiunea sa tragi cu rachete in obstacole sau sa opresti miscarea obiectelor in spatiu. Dai click pe sageata din traseul desenat ca sa alegi optiunea dorita. Vezi in tutorial (instructiuni)! Nu trebuie sa te intersectezi cu alte obiecte cosmice! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare