Super Mario Chicks 2

Votat de 466 persoane

mario jocuri jocuri super mario flash jocuri cu mario 16 jocuri mario super

Despre Super Mario Chicks 2

Jocul Super Mario Chicks 2 este cu: Printesa a fost rapita de diabolicul Ronald McDonald. Ajuta puisorii sa salveze printesa. Ai grija sa te feresti de hamburgeri.

Instructiuni Super Mario Chicks 2

Tot ecranul

Foloseste SAGETILE pentru a te deplasa, iar ca sa dobori inamicii sari in capul lor. Obiectivul tau este sa salvezi printesa rapita de banditi.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Super Mario Chicks 2

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
la mine merge

Trimite cadou

De ce nu ma lasa sa vad video-ul? Imi apare o iconita cu semnul de incarcare si nu ma lasa sa il vad, desi am asteptat vreo 3 minute sa se incarce.

Trimite cadou

ce trebuie sa faci la urma

Trimite cadou

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA! ATI VAZUT NOUL JOC! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAMOR DE FERECIRE! VRETI SA JUCATI ACEST JOC EU VREAU S-AL JOC AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Trimite cadou

Dar filmu ala e horror:(((:OOO

Trimite cadou

Usooor:))

Trimite cadou

Mai intai am dat pe ,,kid friendly game'' si l-am terminat,apoi am spus sa incercsi start game, (si era cam 9,10 noaptea!).Am vazut filmuletul si am visat urat la noapte ca eram unul dintre puii aceia si venise randul meu sa mi se taie capul!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Dar bine ca mam trezit imediat.Era dimineata dar nu rasarise soarele,iar cand am deschis ochii era un pui urias fara cap in fata mea!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Apoi m-am trezit cu adevarat. Si de atunci ma joc doar pe kid friendly game :)

Trimite cadou

fain :)

Trimite cadou

E super, doar ca ma enerveaza la ultimul nivel cu Ronald X-( . Celelalte au fost simple pt mine.

Trimite cadou

L-am terminat,codul;PamvsMcCruelty

Trimite cadou

1
2 3 4 5

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK