You Are Lucky

Votat de 259 persoane

jocuri logice online jocuri online logice download jocuri logice jocuri logice mah jongg jocuri logice sah online

Despre You Are Lucky

Jocul You Are Lucky este cu: Hai sa vedem care este povestea personajului si cum se vor desfasura evenimentele.

Instructiuni You Are Lucky

Tot ecranul

Folosim mouse-ul in acest joc. Cand apare la cursorul mouse-ului o mana in loc de sageata inseamna ca putem actiona obiectul sau personajul respectiv.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre You Are Lucky

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
multumesc mult alexandra3333 si balteanu

Trimite cadou

USOR

Trimite cadou

e greu

Trimite cadou

Foarte frumos 5 stele

Trimite cadou

va rog sa veniti in fanclubul meu numit FanPuya pentru fani puya unde vom discuta despre el si melodiile lui . Vor fi expuse versuri de mine si de voi ceilalti , iar la noutati veti pune tot ce aflati despre Puya indiferent cat de putin sau cat de lung e textul . La poze puteti pune cate vreti dar sa nu se repete si sa fie cu Puya Un concurs nou in acest fan club incrietiva ca sa participati si poate chiar sa castigati.

Trimite cadou

lam terminat de 100 ori

Trimite cadou

imi place mult jocul asta

Trimite cadou

e usor!te duci in spate la priza aia si iti apar manete.trage de cea rosie si iti apare scara si aia portocalie in care pui banii.o iei si te duci la banut apoi te duci si vezi ca iti apare o sageata.trage cu ea in inima de langa.iti apare cineva cu dpoua zaruri.trebuie sa nimeresti doua buline rosii.daca nimeresti apare un cimitir.in el e o creatura care vrea sa-i aduci trei obiecte .ia lopata. pe jos sunt 4 gropi care stralucesc.incepe sa sapi de la stinga copacului la locul unde e priza cu care ai descoperit manetele.duci lucrurile la creatura din cimitir si se face ca un pirat.apoi dute in copac si is stiloul.coboara si dute la hartia aia de linga cea cu inimioare.cand iti apare cineva verde te duci in partea cealalta si te duci la cari.daca ei la testul ala 100 de puncte iti apare altineva si o palarie pe care o ridica cineva.trebuie sa te duci in padure si sa iei lemne.te duci la palarie si iti arata o imagine.te duci la cea cu inimioara.in apa e un borcan.te duci cu el la ala din cimitir si iti da un peste sau ceva.te duci in padure si versi borcanul pe foc.apoi se prajeste carnea si vina unu care daca ii place carnea iti ridica piatra sau palaria.sub ea e o cheie.te duci cu ea la copac.iti apare un aparat foto.fotografiaza nava extraterestrilor.iti apare o cioara.da in ea cu banutul ca sa plece. dute la extraterestru.iti cere aia ca o nuca din copac.o schimba la culoare si ti-o da inapoi.te duci ci ea la cea cu inimioara si o bgi in apa.se face albastra.o pui la maneta care lipseste.tragi de ea si apoi de scandurile alea.ai terminat jocul!

Trimite cadou

uite cum este:TE DUCI LA INTRERUPRATOR SI ITI APAR 3 MANETE.DAI PE ROSU SI EI GEANTA SI TE DUCI LA BANUT.IEI SAGEATA DIN COPAC SI DUTE LA INIMA.AKUM URCATE IN COPAC SI IA STILOU SI DUTE LA HARTIE.AKUM DUTE LA RULOTA AIA SI DAI MANA ITI CADE 1 1.DUTE LA HARTIA AIA SI REZOLVA NUMAI 3 INTREBARI.AKUM DUTE IN CIMITIR SI IA LOPATE SI SCOATE 3 CHESTII.DAR ATENTIE!NU DATI PE PRIMA!AKUM DUTE LA MANETE SI DAI PE AIA VERDE.DAI PE SAGEATA AIA DIN PADURE.AKUM DUTE LA AIA CU INIMIOARE SI IA BORCANUL DIN APA.AKUM DAI CLICK PE SPIRITUL ORANGE.AKUM DUTE LA LEMNE.II ZICI LU ALA SATI RIDICE PIATRE DAND CLICK PE EL.AKUM IA CHEIA SI DUTE LA COPAC IN DREAPTA SI VEDETI AKOLO O.... SA BAGI CHEIA.SI II FACI O POZA LA NAVETA SPATIALA.IAI GHINDA SI IO DUCI.ITI DA O CHESTIE.TE DUCI LA AIA CU INIMIOARE SI O ARUNCI IN APA.ITI SCOATE O BILA ALBASTRA. O PUI LA MANETA ALBASTRA.IEI PIATRA SI O ARUNCI IN CIOARA AIA.DUPA CE CADE PANA,DAI PE MANETA SI GATA

Trimite cadou

CUM IL CONVING SA IMI MUTE ALA NEGRU PIATRA??

Trimite cadou

1
2 3 4 5
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK