Sonic Earth

Votat de 95 persoane

jocuri aventuri download jocuri aventura jocuri aventura si actiune jocuri de aventura 2010

Despre Sonic Earth

Jocul Sonic Earth este cu: Sonic si Amy Rose au suferit modificari. Acum ei se numesc Vasil si Vera si au nevoie de ajutorul tau in aceasta aventura.

Instructiuni Sonic Earth

Tot ecranul

Te misti cu SAGETILE si te transformi in sfera distrugatoare sau faci salt cu tasta SPACE. Ai doua personaje: Vasil si Vera. Vera se poate transforma in pasare daca apesi de doua ori tasta SPACE. Obiectivul tau este sa colectezi stelutele, sa treci de obstacole, sa te feresti de pericole si sa termini traseul. Dupa ce ai dat click pe START GAME poti sa alegi optiunea MAIN GAME sau TIME TRIAL.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Sonic Earth

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
Auziti fetelor care va credeti destepte ! Sa stiti ca fiecare este dupa gustul lui ! Daca ii place , ii place , daca nu , nu ! Asa ca nu va mai bagati ! Eu nu am nimic cu voi ! Dar incercati sa ignoratii unele treburi ! Si sper ca nu va-ti suparat ! Bafta la celelate jocuri !

Trimite cadou

AEB
este exact acelas cu sonic, dar alte culori

Trimite cadou

foarte naaaaaaaaaaaaaaspaaaaaaaaaaaaaaaaa aa

Trimite cadou

jocul asta nu e naspa,voi vreti doar sa imbracati papusi si sa dati cu piciorul in minge mai puneti-va mintea la contributie ;) (si larisa_skumpa_frumoasa te-ai dat cumva cu capul de tastatura???)

Trimite cadou

cam naspaa:(

Trimite cadou

no yddjuhuyfuuseyuydf kkkgjjtyujfhjhhfhgh ughngjhegjhj djhhgbhhtsghvgtsfsyghfbhsdtfhjjZas dfghkljdfufkjwefkji

Trimite cadou

Asa si asa..

Trimite cadou

naspaaaaaaaaaaaaaa

Trimite cadou

doar pentru ca nu este cel mai fain joc nu trebuie sa l insultati. va spun eu un joc fain de strategie cu oameni care se transforma in barci si bombe nucleare se numeste rise of nations . se cumpara doar din magazine.

Trimite cadou

nu-i foarte naspa sau nasol

Trimite cadou

1
2 3
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK